Deelnemers over de training Mindfulness Bases Stress Reduction:​


Henriette Ellen

​Simone

​Wiesje

De deelname aan de training Mindfulness Based Stress Reduction bij Tanya Verspay, is voor mij een goede ontdekkingstocht geweest naar mijn persoonlijke zijn. Via meditatie, visualisatieoefening, ademhalingsoefening en gesprekken met andere deelnemers, heb ik geleerd om bewuster en rustiger in het leven te kunnen staan. Ook door veel buiten de training om te oefenen en hiermee bezig te zijn, heb ik een andere levensstijl ontdekt.

Niets moet en ben aardig voor jezelf. Zo kun je ook anderen veel meer geven.

Tanya is voor mij een heldere, aardige en zuivere persoon geweest met een zeer prettige stem. Ik ben haar daar zeer dankbaar voor.


Hele fijne leervolle cursus Mindfulness. Het doet echt nadenken over jezelf. Heel leerzaam.​

Stelt dagelijkse dingen in een ander daglicht. Geeft nieuwe inzichten/mogelijkheden in je eigen patronen.

Voor mij waardevolle tips, handvatten en gedachten gekregen in omdenken op een prettige manier die me zeker in de wirwarweb van gedachten (die wel veel heen en weer gingen) hebben geholpen.

Eric (SEH)Elke

Mindfulness was voor mij een hele ervaring waaraan ik veel heb gehad en nog steeds toepas. Zeker op die momenten dat het druk is op de afdeling, Ik heb geleerd om bewust op bepaalde momenten mijn rust te nemen, zonder dat anderen dit merken of hinder van ondervinden. Het geeft mij meer voldoening van mijn werk en energie, ook na een drukke dag.

Mindfulness heeft voor mij betekend dat ik heb geleerd in het hier en nu te leven en me niet meer druk te gaan maken over wat er moet gaan komen en wat er al geweest is.

Vivian

Ik wil de training Mindfulness zeker aanraden maar iedere deelnemer zal zelf moeten bepalen of mindfulness iets voor hem/haar is. Ik zal er altijd positief over zijn!

Marianne

Mindfulness is leven met aandacht. Mindfulness zorgt ervoor dat je stopt met piekeren, minder stress ervaart, effectiever werkt en lekkerder in je vel zit. Dit leer je tijdens de training.

René 

Ik ontdekte binnen Mindfulness hoe ik de gedachtestroom in mijn hoofd beheersbaar kan maken, zonder veroordeling naar mezelf. Dat biedt ruimte en rust. Ik kan de training dan ook van harte aanbevelen.

Ad (Intensive Care)
Deze training heeft mij geholpen die stap te maken tot het leren omgaan met mijn stress, mijn aandacht voor het moment, het herkennen van mijn gedachte. Jezelf beter leren kennen en weten wat je triggers voor stress zijn maar ook het herkennen of erkennen dat je daar last van hebt, maakt dat je het kunt gaan voorkomen. Tijdens de sessies is daar veel aandacht aan gegeven en in combinatie met praktische oefeningen voor aandacht, ontspanning en de juiste focus heeft dat een goed inzicht gegeven. De huiswerkopdrachten zijn een goede voorbereiding op de volgende sessie maar ook om te stimuleren om te oefenen.de aangeboden middelen zoals CD of USB-stick met oefeningen zijn bijzonder prettig omdat je kunt oefenen en kunt ontdekken wat wel of wat niet bij je past. Het helpt  bij het vinden van de juiste weg om het oefenen een praktisch onderdeel van je dagelijkse leven te maken. De trainingen zijn vriendelijk, veilig en gemotiveerd door jullie gebracht. Complimenten voor het respect en begrip van de deelnemers. Ik dank jullie hartelijk voor deze training en ben goed op weg geholpen om mijn leven, privé en op mijn werk liefdevol, aandachtig en zorgzaam te maken.